KAYSERİ’DE FETÖ BORSASI KURULDU

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri’de FETÖ Borsası’nın kurulduğunu belirtti. Vali Günaydın, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra oluşan ve FETÖ üyelerini aklamaya yönelik FETÖ borsasının engellenmesi için adaletli bir şekilde bu hain örgütün tepesinde olacaklarını ifade etti.

KAYSERİ’DE FETÖ BORSASI KURULDU

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan, Vali Günaydın, “FETÖ Borsası kuranların tepesinde olacağız. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra oluşan ve FETÖ üyelerini aklamaya yönelik FETÖ borsasının engellenmesi için ne gerekiyorsa adaletli bir şekilde yapacaklarından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Vali Günaydın, Okullarda tekli öğretime geçerek sabah ve akşam karanlığında okula gitmenin engellenmesi, köy camilerinin kapanmaması, memurların kadrolarının bulunduğu yerde görev yapmalarının sağlanarak haksız ve adaletsiz görevlendirmelerin olmaması, sivil toplum kuruluşlarının yerinde, hukuka uygun ve toplum yararına önerilerinin devlet idarecilerine ulaştırılıp kabul görmesinin sağlanması, adaletli devlet uygulamalarının STK’lar tarafından desteklenmesi, yeni neslin teknoloji ve uyuşturucu bağımlılığından kurtarılması için devlet ve STK’ların işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi.

BAŞKAN AHMET TAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın ziyaretinden memnun kaldıklarını bildirerek ilk defa bir valinin kendilerine ziyarette bulunmasını takdirle karşıladıklarını bunun devlet ve millet kaynaşması, milletin temsilcisi olan sivil toplum kuruluşlarının dikkate alınması açısından önemli olduğunu bildirdi.

Başkan Ahmet Taş, sivil toplum kuruluşları olarak devletin ve valilerinin toplum yararına, hukuk ve adalet anlayışı içinde yapılan hizmetlerine geçmişte olduğu gibi bundan sonrada destek vereceklerini bildirerek Vali Günaydın’a teşekkür ettiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4