Uyumaz: “MORE yapı bizim dünyaya açılan kapımız”

MORE GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, Şu anda yurt dışında ve özellikle Almanya’da projelerinin olduğunu söyledi. Uyumaz, “MORE yapı bizim dünyaya açılan kapımız. Şuna bizim yurt dışında özellikle Almanya’da projelerimiz var ve güzel talepler alıyoruz. Güzel şekilde imalatlar yapıyoruz” dedi.

Uyumaz: “MORE yapı bizim dünyaya açılan kapımız”

MORE GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, KayseRadar ve Radyo Radar’dan canlı olarak yayınlanan ‘Bunu Da Konuşalım’ programına konuk oldu. Program sunucusu Gazeteci Erdinç Teğmen’in sorularını cevaplayan Uyumaz, yaptıkları yapılarda her seferinde daha fazla neler yapılabileceğini planladıklarını bunu da en güzel işleyecekleri konutun villa olduğunu gördüklerini söyledi. İnsanları daha mutlu edebilmek adına villa yapımına başladıklarını ifade eden Uyumaz, “Sınırsız bir yapının ve sınırsız bir isteğin olduğu, insanların daha çok nasıl mutlu edebileceğimizi düşündüğümüz yapıya baktığımızda villa ön plana çıktı. Herkes konut almak istiyor ama biz herkesin yaptığından ziyade farklı şeyleri yapmak istedik. İlk etapta insanların isteklerini yerine getirerek başladığımız bir sektördü. Öyle olunca da direkt bizi villanın içerisine sokmuş oldu. Bizim başladığımızda villa sektörü bu kadar hareketli değildi. Bugün Kayseri’nin yüzde 30’u villa alma hayalindeyken o dönem bu oran belki yüzde 5 bile değildi. Aslında talep edilenden ziyade kendi isteklerimizle daha iyi ne yapabiliriz diye çıktığımız bu yerde daha iyisini yapmak için villa sektörüne girdik. Tabi zamanla villa sektörü ön plana çıkınca bizde piyasada bir adım daha önde olmuş olduk. Çok şükür bugünkü taleplerimize baktığımız zaman da iyi bir seviyeye gelmiş olduk” şeklinde konuştu. 

‘MORE YAPI BİZİM DÜNYAYA AÇILAN KAPIMIZ’

Şu anda yurt dışında, özellikle Almanya’da projelerinin olduğunu söyleyen Uyumaz, “MORE yapı bizim dünyaya açılan kapımız. Şu an bizim yurt dışında özellikle Almanya’da projelerimiz var ve güzel talepler alıyoruz. Güzel şekilde imalatlar yapıyoruz. Yurt dışına açılan kapımızda da daha kurumsal bir hale bürünelim, kendimizi daha geliştirelim dedik ve bu yola çıktık. Bu yola çıkarken ofisimizi geliştirmemizdeki amaç, dediğimiz gibi ilk günden bugüne kadar hep müşterilerimizin istekleri ve müşteri memnuniyeti oldu. Villa ya da konut almak, bir ayakkabı ya da ceket gibi, olmadı değiştirelim ya da hiç kullanmayalım denilebilecek bir şey değil. Belki ömürlerinin geri kalanlarını orada geçirecekler. Öyle bir yapı haline geldiği için bizim buradaki en önemli prensiplerimizden bir tanesi müşteri istekleri oldu. Tabi imalat seviyeleri ve proje sayıları arttıkça müşteri hizmetleriyle birebir ilgilenme olayı zor oluyordu. Ama kurduğumuz ekip arkadaşlarımızla bütün müşterilerimizin villalarında istedikleri en ufak ayrıntıya kadar planlayıp, görsel olarak anında yerinde görüp onu tekrardan sahaya yansıtmasının nasıl olacağına kadar görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4