KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yılını kutlayarak, Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun, 30 Ağustos 1922’de yazdığı kahramanlık destanının asla unutulmayacağını söyledi.

KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Başkan Büyüksimitci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birisidir. Tarihimiz göstermiştir ki, milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. En zor şartlar altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi bunun en güzel örneğidir.

Bizlerde ecdadımızın kurduğu bu büyük ülkeyi, her alanda en ön sıraya taşıma gayretindeyiz. Bugün bize düşen, ülkemizin hedeflerine ulaşması için canla başla çalışmak, bu ruh ve şuuru gelecek nesillere aktarmaktır. Aziz Türk milletinin, kahraman ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele ile elde ettiği kazanımları koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin ve halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4