İSMAİL TAMER DEVELİ'DE

AK Parti Kayseri Milletvekilimiz İsmail Tamer, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve AK Parti ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte Salı Pazarı esnafına ve kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu.

İSMAİL TAMER DEVELİ'DE

Öncelikle Salı Pazar esnafını tek tek gezip hayırlı kazançlar dileklerinde bulunan Milletvekili Tamer, pazar alışverişi için gelen Develililerle de hasbihalde bulundu. Salı Pazarı ziyaretinin ardından Cabbar Başkan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve AK Parti ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte Epçe, Gümüşören, Ayşepınar ve Yeniköy Mahallelerine ziyaretlerde bulunup mahalle sakinleriyle hasbihalde bulunan Milletvekili Tamer “Öncelikle bizleri dostane ve samimi muhabbetleriyle bağırlarına basan mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum. Gelip gördük ki kırsal mahallelerimize başta sıcak asfalt olmak üzere birçok hizmet ulaşmış durumda. Bu hizmetleri üreten başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a ve desteklerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanımız Osman Turan ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyor; tebriklerimi iletiyorum. Her bir mahalle sakinimizin isteklerini en ince ayrıntısına kadar not ettik; inşallah Ankara’da bu isteklerinin de takipçisi olacağız” dedi.

 AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini Cabbar Başkan “Her daim Ankara’da bizlerin destekçisi olan ve Develimiz için her türlü fedakarlığı yapan vekilimiz, ağabeyimiz İsmail Tamer’e mahalle sakinlerimizle hasbihal etmek ve taleplerini yerine getirmek için yaptığı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4