“GEÇMİŞİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu, 102 yıl önce kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bağımsız ve güçlü Türkiye’nin temel taşı olduğunu belirtti ve geleceğin Türkiye’si için bugün de ayrı ruhla mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.

“GEÇMİŞİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ”

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak “Ülkemizin kurtuluş mücadelesini başlatan ve zaferleri cumhuriyet ile taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurucu Meclisin değerli üyelerini saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Türkiye’nin zaferlerle dolu bir tarihe sahip olduğunu ifade eden Başkan Yunus İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Destansı zaferleri yazan kahramanlarımızın canlarını ortaya koymak suretiyle bize bıraktıkları bu vatanı korumak ve kollamak için bize düşen güç birliği oluşturmak ve daha fazla çalışmaktır. Milli irademizin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü çocuklarımıza bayram olarak ilan edilmiştir. Çocuklarımızın bugün ve gelecekte çok daha güçlü bir ülkede ve çok daha refah içinde bayram geçirmeleri bizlerin en önemli görevi olmalıdır. Kayseri Organize Sanayi Bölgemizdeki sanayicilerimiz bu bilinçtedir ve geleceğimiz için daha fazla üretmenin mücadelesini vermektedir. Daha fazla üretme ve daha üretken nesiller yetiştirme mücadelesine herkes destek vermelidir.”

Açıklamasında geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüzü vurgulayan Kayseri OSB Başkanı Yunus İmamoğlu, “Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak milli mücadeleyi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için can veren, kan döken tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4