DEFALARCA SINIFTA KALAN CHP VE KÜFLÜ SİYASETİ YİNE HEZİMETE UĞRAYACAK

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Parti Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir ile teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

DEFALARCA SINIFTA KALAN CHP VE KÜFLÜ SİYASETİ YİNE HEZİMETE UĞRAYACAK

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "28 Temmuz tarihinden itibaren devam eden Orman Yangınları ülkemizi ve şehrimizi derinden etkilemiştir. Devletimiz yangına karşı tüm imkânlarını seferber etmiş olup ,meydana gelen orman yangınları ile mücadelemiz devam etmektedir" dedi.
Çopuroğlu; Başta Antalya Manavgat, Muğla Marmaris, Adana, Mersin olmak üzere son 5 günde 35 şehrimizde çıkan 130 orman yangını, tüm ekiplerin üstün gayreti ile kontrol altına alınmıştır.
orman yangınlarında, 13 uçak, 9 insansız hava aracı, 45 helikopter, 6 yönetim helikopteri, 1 insansız helikopter, 708 arazöz ve su ikmal aracı, 120 iş makinası ve yaklaşık 4800 personel görev yapmaktadır.  Aynı zamanda, kısa bir süre önce, Yahyalı ilçemizde başlayan orman yangını ise, 10 Araç 39 personeli ile birlikte Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı ekipler ve Yahyalı belediyemiz ile yapılan kolektif çalışma sonucu kısa bir sürede kontrol altına alınıp söndürme işlemleri tamamlanmıştır.
Değerli Basın mensupları;  Tüm çabalarımız karşısında, adeta tüm dünyada etkisini artıran orman yangınlarında devlet-Millet el ele verip birlik olacağımız bu günlerde, malum siyasi parti CHP, “ Yangını Fırsat, Fırsatı da Ganimet” Bilerek Milli birliğimize maalesef kastetmiştir. Bundan yaklaşık altı ay önce Bu parti, ne zaman Türkiye nin partisi olacak dediğimizi hatırlatmak isterim. Gerçi dünyadan  bi haber olan bu siyasi parti ve şürekâsı ön yargılı politika izlemeyi bıraksalar ve etraflarına baksalar olup biteni anlayacaklar. Ama ne fayda ! karşımızda beyaza siyah diyen bir güruh var.
Orman yangınlarını çıkardığını iddia eden hain terör örgütlerine sessiz kalıp, yangınları söndüren devlete saldırmak nasıl bir ruh halidir? 15 Temmuz öncesi tankların karşısına ilk ben çıkarım deyip, Bakırköy Belediye başkanının evinde kahve yudumlamak millet ile dalga geçmek ise bugün orman yangınlarının otel inşaatları için çıkarıldığını iddia edip, konvektörün önüne ilk ben yatarım demek yine aynı düzlemde siyasi cehalet  olduğu gibi Hukuk Bilmezliktir.Zira; Anayasanın 169. Maddesinde, Yanan Orman yerine yenisinin yetiştirileceği açıkça hüküm altına alınmıştır. CHP ve şürekâsının söylemlerinde ve eylemlerinde ciddi tutarsızlıklar gözlemlenmektedir. Hizbi, iftirayı, yalanı ve tefrikayı rehber edinmiş bu yol, yol değildir. Sırf Sayın Cumhurbaşkanımız 'ı karalamak,  yapılan muhteşem hizmetleri gölgelemek maksadıyla söylenen her yalanın cevabını,  Milletimiz sandıkta verecektir. Defalarca milletin mahşerî vicdanında sınıfta kalan CHP ve küflü siyaseti yine hezimete uğrayacaktır.
Bir süre önce, Kayserimizde Senaristi önceden belirlenmiş ve kurgulanmış masum bir “Sokak Röportajı ” gibi kimlikle servis edilen montaj bir film izledik. Burada, Genç, Yaşlı  Engelli, Çifçi, Emekli, Esnaf  “BİR KAREDE” buluşmuş hep bir ağızdan muhalefetin Ak Parti düşmanlığını dile getirdiğini işittik, Bu işi yapan şahsin İYİ Parti Antalya teşkilatında üst kurul adayı olmaya çalışan bir partili olduğunu da öğrendik.
Şimdi sormak istiyoruz; Bu röportajları yapan şahsın Ana işi, sokak Röportajı yapmak ise, ilave işi  nedir? CHP Belediyesinde veya iştiraklerinde ilave bir iş yaptı mı?  Buna karşılık bir bankamatik Kartı var mı, maaş aldı mı?  Şehrimize saat 15.30 da gelip, hızlıca yapılan bir  röportajın ardından görev tamam! şimdi yemek vakti deyip saat 16,30 civarı iyi parti İl Başkanın misafiri olarak ikindi  yemeğinde bulundu mu ?  
Değerli Basın mensupları;
Gerçekten Kayseri de sokağın sesi hatta içinizden bir çok gazeteci ve TV yapımcısı,vatandaş bunları soruyor. Gerçekleri ters yüz ederek sözüm ona kimsenin dezenformasyon yapmasına müsaade etmeyiz.
CHP ve ortaklarına diyoruz ki; Evet, Kayseri Ak Partimizin YIKAMAYACAĞINIZ KALESİDİR. Montaj görüntüler ile pişirilen bu yabancı yemeği Kayserili hemşerilerimiz yemez.   Gelin ! Hodri Meydan, Rastgele herhangi bir hemşerimize sual edin ! Objektif yanıtlar getirin,..! kurguladığınız bu röportaj ve hemen akabinde  İyi Parti İl başkanınız ile  verdiğiniz fotoğraf anlatıyor ki Kayseri de çekilen bu filim CHP ve şürekâsının   kendi çalıp, kendi oynadığı oyundan öteye gitmeyecektir.
Kıymetli Dostlar;
Bir yanda nemrut ateşine rüzgâr üfleyen hizipçiler vardır. Bir yanda İbrahim tevhidine bir damla su taşıma gayretinde olan karıncalar vardır. Milletimiz batıla zülfikardır, kutlu devlet güçlüdür, payidardır. Şanlı bayrak hilali ve yıldızıyla şehitlerden yadigârdır, bu vatanın imanı, inancı, dirliği ve birliği yedi düvele, cihana aşikârdır. Allah; yolu Hak olana, alnı ak olana yar'dır. Bizim tek vücut oluşumuz, bizim topyekün duruşumuz, bir, beraber ve kardeş oluşumuz nice zaferlere bergüzardır.
Ak Partinin kalesi Kayserimiz; Sayın Cumhurbaşkanımız, ardınca kıyamdadır. Büyük ve Güçlü Türkiye şiarıyla Ak Parti Kayseri İl Teşkilatımız açıldığı günden bugüne büyüyerek emin adımlar ile ileriye yürütmeye devam etmektedir. Şuanda Kayseri İl Teşkilatımızın üye sayısı 214.031 dir. Yenilgi psikolojisi muhalefetin anatomisini bozmuştur. Freni patlamış kamyon gibi bozuk bir ruh hali ile yalan ve nefret söylemlerini yan yana kullanmak siyaset değildir. Bunun ne Kayseri'ye, ne Türkiye'ye faydası yoktur, olmayacaktırda
80 yıllık mazisinde bilim ve teknoloji alanında Türkiye'yi dünyanın son sıralarına düşürenlerin; bilim ve teknoloji devrimi yapmış Ak Parti'mize akıl vermeye kalkması en hafif tabirle hadsizliktir. CHP “nin Orman yangınları konusundaki açıklamaları yapıcı değil yıkıcıdır. Hiç bir öneri ve planı olmadan nara atmak ve hatta gülmek keyfiliktir. 19 yılda Türkiye'ye kazandırılan eserleri görmezden gelmek ise siyasi körlüktür.
CHP, bu milletin acısını anlayamaz. Bu milletin acısını ancak ve ancak Milletin bizatihi ta kendisi olan Ak Parti anlar. Bundan önceki tüm afetlerde olduğu gibi yaraları ancak Ak Parti sarar. Dün gece saatlerine kadar,35 şehrimizde çıkan  130 orman yangınını kontrol altına alan devletimize Allah zeval vermesin. Son bir buçuk yılda Elazığ depreminde, bir yıl kadar kısa sürede ise yaklaşık 8.000 Konutu yapıp  vatandaşına teslim eden devletimize ve güçlü iradeye Allah Zeval vermesin. Yine, İzmir ve Malatya Depremi, Giresun, Rize ve Artvin Sel Felaketi gibi  zorlu süreçlerden geçen milletimize Rabbim böylesi felaketleri bir daha göstermesin. Allah devletimizi uluslararası alanda aciz göstermeye çalışan ve keyif naraları atanlardan da esirgesin
Son olarak, Yangında vefat eden vatandaşlarımıza ve Orman kahramanlarına Allah dan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Toplantıya Bir çok sayıda basın Mensubu katılırken Akit Medya Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Temsilci Yardımcısı Mustafa Şaşmaztürk'te katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner4